NikoleM Fotballdrakter Gayle
NikoleM Fotballdrakter Gayle

NikoleM Fotballdrakter Gayle

fotballdrakterlag bør de gjøre Fotballdrakter barn detEnig eller uenig
Overfør Snakk: Alexandre Lacazette er en spennende signering på en klubbrekord på 46,5 millioner kroner, men det er ennå ikke klart billige fotballdrakter at han er en stor oppgradering på Olivier Giroud. Sead Kolasinac sikkert sett ut som en kulthelte i å gjøre i Fellesskapskjoldet vinner over Chelsea og hans gratis overføringskamp kunne være en av de gode tilbudene på sommeren. Men Arsenal er fortsatt på utkikk etter videre oppkjøp, og hvis de kan finne et førsteklasses talent å legge til i sitt lag, bør de gjøre det.
Enig eller uenig? Stem på din Premier League-vinner i vår avstemning, og hold din kommentar i kommentarene nedenfor.
De vil absolutt trenge en hvis Alexis Sanchez forlater, men det siste forslaget er at han har akseptert Arsene Wengers beslutning om ikke å selge ham. Hvis ja, knyt så mye som 8/10. Å holde Sanchez ville være et stort løft - - selv om det bare sparker hans kontraktsmessige dødsfall nedover veien. 6/10.
Mission statement: Denne sesongen skal være omtrent en ting og bare én ting: Premier fotballdrakter League. Ideelt sett vil det bety en legitim tittelutfordring, men i det minste bør det bety at man kjemper hardt for å komme tilbake til topp fire og Champions League.
FA-cupen har vært en velkommen distraksjon fra Arsenals andre feil i de siste årene, men det kan ikke være innenlandskapper som er prioriterte. Europa-ligaen, som Arsenal har råd til, nesten ikke kan overse, spille et reservehold og gi dem den slags gratis løp på tittelen som har gledet Chelsea og Leicester de siste to sesongene.
#