Felix Kjøp Fotballdrakter RichieGa
Felix Kjøp Fotballdrakter RichieGa

Felix Kjøp Fotballdrakter RichieGa

barcelona draktAllan skjøt et lavt skudd rett på Gianlugi Buffon fra kanten av boksen, og Faouzi Ghoulam sendte et krølleskudd fra en 25-meters avstand som svevet over linjen. Her er resultatet av den tiende italienske giornata ligakampen mellom Juventus vs Sampdoria som ble holdt torsdag morgen.
Juventus kjørte igjen jevnt for å holde seg foran den italienske ligaen etter å ha kastet sin gjest Sampdoria med en poengsum på 41 i Napoli drakt Champions League-finalen på 10. kamp som ble holdt på torsdag morgen.
Juventus tar bare 4 minutter til å lede kampen gjennom mål scoret av Mandzukic. Fra begynnelsen med en penetrasjon laget av Cuadrado sendte han et presisjonspass som ble møtt av Mandzukic med en hard header for å bryte inn i Samps mål! Juve 1-0 ledelsesscore.
Juventus lukket første omgang med fordelen av et mål scoret av Paul Pogba. Bianconeri har hatt bedre enn en gylden mulighet, med Cuadrado som spesielt truet Real Madrid drakt Torinos mål. Mens Torino-angriperen Quagliarella fortsatte å prøve å score et mål mot sin tidligere klubb.
Sami Khedira måtte bytte ut Juan Cuadrado da kampen kjørte 11 minutter. Juve vil håpe at Khedira-problemet ikke gjentar tidligere kneproblemer. Inkluderingen av Cuadrado gjorde at Juventus ble mer og mer bitt. Og det tok ikke lang tid det viste seg i minutt 19.


MontyHuot fußballtrikots Günstige FreddieCh
Frederick maglie calcio a poco prezzo JannieCar
HAZElisha fotballdrakter Barn MadisonMa
HAZElisha fotballdrakter Barn MadisonMa
GilbertCh fotballdrakter Stephanie
JaninaHod maglie calcio poco prezzo BrigetteR