Xavier PSG Trøjer MargieP
Xavier PSG Trøjer MargieP

Xavier PSG Trøjer MargieP

synes United at forblive fodboldtrøje siden i køens
Historierne er overraskende og uventede, måske foreslår de faktisk en ruse fra Barca for at forsøge at få United til at gøre deres tilbud til Juventus Trøjer spilleren. Virkeligheden er imidlertid, at bolden nu er i Pedro 's hof - han skal afgøre, om han er glad for at spille mindre regelmæssigt på sin drengsklub eller gøre flytningen til mere spiltid i et nyt miljø. Alle venter for den beslutning - men hvis han som forventet beslutter sig for at forlade det, synes United at forblive siden i køens forside for ham.
Daily Mirror rapporterede efterfølgende, at der ikke var et sådant bybud for spilleren, selvom klubben overvåger hans situation. Med Neymar i øjeblikket såret, ville de europæiske champions helt sikkert foretrække at holde Spanien internaional.
Den tyske avis Kicker hævder United er klar til at tilbyde den tyske international en lukrativ fem-årig aftale, samtidig med at de hæver overførselsgebyret, som de oprindeligt var villige til at betale Bayern. Nyhederne kommer på en dag, hvor Premier League side syntes at lide Manchester United Trøjer et slag i deres forfølgelse af Barcelona fremad Pedro, med Barca-chefen Luis Enrique, der nægter spilleren, var på randen af ​​en exit.
Rapporter i Tyskland torsdag viste, at Manchester United forbereder sig på at vende tilbage til Bayern München med et forbedret tilbud til Thomas Muller, da de byder på at tilføje en anden fremad til deres rækker, før sommeroverføringsvinduet lukker.
Manchester United er i færd med at forberede et forbedret bud på Thomas Muller, da Pedro fortsætter med at bevæge sig i langsomt tempo.
#TheodoreB maglie del calcio OscarDeBo
AshtonZbd fodboldtrøjer Chassidyw
JoelRxsqx maglie calcio SadyeRide
JannetteW billige fodboldtrøjer AbelDanie
ZakTomlin billige fodboldtrøjer ScottyEdd
AjaJzxuh fodboldtrøjer SoonTregu