Vivian Fotballdrakter Med JacquieB
Vivian Fotballdrakter Med JacquieB

Vivian Fotballdrakter Med JacquieB

spell i Bayern München - ingen andre
I denne funksjonen foreslår vi et drømmepotentielt Black Stars Star Sixes-lag for neste års event.
For den innledende begivenheten var Nigeria PSG Drakt Afrikas eneste representanter, men vurderer hvilken suksess turneringen har vært, ikke vær overrasket over å se en annen - potensielt utvidet utgave neste år.
Etter å ha jobbet som målvakts trener for Real Sociedad, Asante Kotoko og Cape Coast Mysterious Dwarfs, burde han være ganske god nick.
Den 40-årige nøt en vellykket 12-årig spell i Bayern München - ingen andre afrikanske spillere kan se tilbake på så lang tid med en av Europas ekte giganter - og vant fire tyske cups seks titler og Champions League i 2001.
Joe Carr: Med tanke på at Richard Kingson fortsatt spiller og dermed ikke er kvalifisert for denne turneringen, og med John Baker og Robert Mensah dessverre videre, blir Carr nikket mellom pinnene. Stopperen var en to-time African Cup of Nations-vinner, startet i 1978-turneringen før han Napoli Drakt tapte sin plass til Michael Owusu Mensah fire år senere.
I løpet av 12 måneder vil vi elske å se større afrikansk representasjon i verdens eneste konkurransedyktige seks-en-side legender turnering, og en nasjon som vi spesielt ønsker å se opp mot noen internasjonale største fra i går er Ghana.
Sammy Kuffour: I torsdagens seiersjanse over England viste Carles Puyol verdien av en imponerende, hengende midtback, og i Kuffour kunne Ghana også ringe på egen defensiv rock.