Pasquale Fotballdrakte Norge Dorothea
Pasquale Fotballdrakte Norge Dorothea

Pasquale Fotballdrakte Norge Dorothea

fullbacken er en del av den italienske
Agent for De Sciglio, Donato Orgnoni, bekreftet at Serie A-trioen av klubber, Juve, Napoli og Roma, som avsluttet i sesongens topp tre i Serie Napoli Drakt A, var interessert i å få De Sciglio AC Milan.
Chase av en Paredes ball på lån i Empoli i fjor så ut til å tiltrekke seg noen av Europas beste klubber som AC Milan. Kubu Rossonerri ser at den pålitelige midtbanespilleren er et godt tillegg til midtbanen deres neste sesong.
Den 23-årige fullbacken er en del av den italienske truppen i Euro 2016 med Milan som en klubb i sin senior karriere og har debutert med den nest største Champions League-kollektoren i september 2011.
AC Milan reiste opp sine hender og vinket armene til kameraet for å gi opp en AS Roma-spiller. Ble den siste innsatsen av den italienske giganten.
Serie A-klubb, AC Milan ble endelig erklært ut av jakten på ung midtbanespiller AS Roma, Leandro Paredes. De kaller AS Roma insisterer på at Paredes har Napoli Drakt en viktig rolle i teamet deres, slik at de berørte ikke blir solgt i overføringsmarkedet denne gangen.
Orgnoni hevdet også at andre toppklubber var interessert i den italienske internasjonale forsvareren, men han insisterte på at hans klient ikke ville ta noen avgjørelser før Europamesterskapet avsluttet.
Tre store italienske klubber, Juventus, Napoli og Roma har uttrykt interesse for å få inn i AC Milan-forsvareren Mattia De Sciglio, ifølge spillerens agent.
Milan, gjennom en uttalelse, sendte sine gode ønsker til sin tidligere angriper.