Abdul Fotballdrakter MakaylaC
Abdul Fotballdrakter MakaylaC

Abdul Fotballdrakter MakaylaC

den siste godkjenningsrunden kjent i italiensk lov
Prosjektet er nå fast i limbo venter på CDS, den siste etappen av en fireårig slog, der byen, regionen, Roma og en rekke andre lokale offentlige Real Madrid Drakt organer vil ha 180 dager til å undersøke 55.000 sider og komme til en beslutning. En by venter.
I mellomtiden var klokken tikkende på de 90 dagene som Raggi-rådet måtte sende saken til Lazio-regionen for å starte den siste godkjenningsrunden, kjent i italiensk lov som Conferenza dei Servizi. Denne perioden begynte da Roma sendte det endelige dossieret til byen, og det var ikke før en dag etter fristen den 30. august at Lazio-regionen mottok den, bare uten byens uttrykte skriftlig bekreftelse på at dossieret tilfredsstilte de tekniske kravene som er skissert i 2014 s byråd stemme.
Regionen spurte offentligheten for bekreftelsen, bare for at byen skulle si at Real Madrid Drakt diskusjonen av prosjektet ville bli gjennomført i CDS, og at bekreftelsen av prosjektets overholdelse var implisitt ved overlevering av dokumentene. Da, tirsdag morgen, Byen sendte ytterligere 16 sider, hvorav ingen inneholdt skriftlig bekreftelse, men redegjorde for hva de syntes å mangle i dossieret. Inntrykket er en av to politiske aktører som ikke vil ta ansvar: byen for å si nei og regionen for sier ja.